Jeg vil gerne høre mere
om hvordan Dansk Sikrings Service
kan hjælpe mig med at finde den
bedste adgangskontrol-løsning

Tlf
Kuvert
Adgkontrol1
Adgkontrol2
adgkontrol3
Jatakkontaktmig
Tilbageknap
Tilbageknap1

ADGANGSKONTROL

Der findes i dag mange forskellige adgangskontrolsystemer og måder at kontrollere og registrere personers adgang til områder.

At vælge adgangskontrolsystem kan være svært, da mange forhold og parametre skal tages med i overvejelserne allerede i beslutnings- og projekteringsfasen.

Der findes i dag som udgangspunkt 3 forskellige adgangskontrolsystemer: ON-LINE, OFF-LINE og STAND-ALONE. At vælge det rigtige system afhænger af kundes behov og økonomi.

ON-LINE systemer er økonomisk dyre, men har store fordele, når man ønsker muligheder for mange brugere, områder, netværk, samt at kunne overvåge og administrere systemet i real time.

OFF-LINE systemer har den fordel, at de ikke har samme dyre økonomi som ON-LINE systemer. Men det indebærer, at man må gå på kompromis med de fordele der ligger i et ON-LINE system.

STAND-ALONE systemer er adgangskontrol på en enkelt dør, der ikke er forbundet med andre døre og systemer.

Disse systemer findes som både kabelbaseret og som trådløst adgangskontrol.

Udover disse valg og beslutninger er der mange forskellige aspekter der gør sig gældende ved disse systemer. At vælge det helt rigtige system kræver viden om fordele og ulemper omkring de enkelte systemer og samtidig sætte det i forhold til hvilke forventninger, behov og økonomi, den enkelte kunde har.

Dansk Sikrings Service har igennem årene oparbejdet et stort erfaringsgrundlag i de forskellige systemers muligheder og begrænsninger. Erfaringsgrundlaget danner grundlag for hurtigt, at kunne afdække kundens behov og implementere løsningerne på et højt teknisk niveau, samt ikke mindst, til en økonomisk fordelagtig pris.

Vi deltager løbende i kurser og uddannelse hos både leverandører og producenter, hvor vi opdaterer vores viden. Kunden altid kan være sikker på, at vi altid har den nyeste viden i de forskellige produkter vi installerer, samt holder os ajour med den nyeste teknologi på markedet.

Vi leverer markedets mest intelligente adgangskontrolsystemer, der registrerer og giver adgang til definerede medarbejdere eller beboere. Et uundværligt værktøj, der giver styring og fleksibilitet.