Tlf
Kuvert
Overvagningbilled1
Overvagningbilled2
Overvagningbilled3
Jatakkontaktmig
Tilbageknap
Tilbageknap1

MEKANISK SIKRING

Elektronisk overvågning i form af adgangskontrol, tyverialarm og TV-overvågning står aldrig alene. Der skal altid bruges en form for mekanisk sikring.

Elektronisk overvågning kan registrere og alarmere en given hændelse. Elektroniks overvågning kan ikke forhindre hændelsen i at ske.

Mekanisk sikring forhindrer og begrænser personer i at få fysisk adgang til området.

Den mest simple form for mekanisk sikring er en lås med tilhørende nøgle. Men som på andre områder indenfor sikring og overvågning, er der hele tiden udvikling også på dette område. I dag findes der mange forskellige låsesystemer der byder på hver sine fordele og ulemper.

Mekanisk sikring kan eksempelvis også være i form af sikringsglas, forskellige typer af hegn, port løsninger, sikringsdøre, pengeskabe, pladeskabe, gitre og mange andre produkter.

Fælles for alle disse typer af mekanisk sikring gælder, at det kan være svært at vælge den rigtige mekaniske løsning.

På baggrund af mange års erfaring med mekaniske sikringsløsninger, kan Dansk Sikrings Service tilbyde professionelle mekaniske sikringsløsninger, der tilpasses dels efter kundens behov, dels efter de krav der stilles fra forsikringsselskabet.

Vi har kendskab til både nye og gamle teknologier, hvad enten det drejer sig om simple låsecylindere eller avancerede låsesystemer med mange muligheder. Vi har samtidig stor viden om hvordan disse mekaniske løsninger kan integreres i elektroniske overvågningsanlæg.

Vi kan tilbyde en helhedsløsning der er fremtidssikret, økonomisk forsvarlig og som er løsninger, som vores kunder har let ved at administrere i dagligdagen.

Dansk Sikrings Service er certificeret indenfor mekanisk sikring.

Det handler om at gøre det sværere for tyven at få fysisk adgang. Låse, pengeskabe, gitre, porte, sikringsglas og en lang række andre værktøjer i det rette mix – fx med en god alarm - giver resultater.

Jeg vil gerne høre mere
om hvordan Dansk Sikrings Service
kan hjælpe mig med at finde den
bedste Mekanisk sikrings-løsning