I dag installeres der, for det meste, netværksbaserede videoovervågningssystemer. Disse systemer bruger samme teknologi som IT netværk til at transmittere billederne til optageren.

Netværksbaserede video overvågningssystemer giver mulighed for væsentligt større fleksibilitet uanset størrelsen af de enkelte installationer. Flere og bedre kameraer kan tilføjes systemerne, flere lokationer kan sættes sammen i samme system, fjernadministration kan ske via internettet og der findes mange flere muligheder.

De mangfoldige muligheder byder dog også på mange udfordringer man som kunde skal forholde sig til allerede ved beslutnings- og projekteringsfasen. Hvilken Lovgivning og hvilke regler der regulerer TV-overvågningsmarkedet, skal man altid have med i overvejelserne.

Dansk Sikrings Service har igennem mange år projekteret og installeret TV-overvågning til både virksomheder og private. Vi har igennem mange år arbejdet med hvad lovgivningen, Datatilsynet, sikkerhedsbranchen, forskellige vejledninger og etiske regelsæt, siger og beskriver.

Vi ved hvilke tekniske udfordringer der gør sig gældende i den enkelte situation. Det kræver stor viden om de forskellige teknologier i TV-overvågning for at kunne installere den løsning der er den rigtige for kunden. Vi deltager ofte på forskellige messer, seminarer, uddannelser og certificeringer indenfor TV-overvågningsmarkedet, for hele tiden at kunne tilbyde vores kunder den nyeste viden på markedet.

Ved at vælge Dansk Sikrings Service kan vores kunder være sikre på at alle dele af TV-overvågningen, uanset om det er et eksisterende analogt system eller et netværksbaseret system, overholder både lovgivning og regelsæt, samt at billederne og optagelserne også er den løsning der forventes af vores kunder.

Dansk Sikrings Service er ISO 9001:8 certificeret til at installere TV-overvågning.

TV overvågning giver tryghed og uvurderlige data. Den rigtige løsning forebygger og sikrer vigtig information. En efterspurgt og effektiv sikkerheds-investering, som giver resultater i dagens Danmark.

Jeg vil gerne høre mere
om hvordan Dansk Sikrings Service
kan hjælpe mig med at finde den
bedste TV-overvågnings-løsning

Tlf
Kuvert
Overvagningbilled1
Overvagningbilled2
Overvagningbilled3
Jatakkontaktmig
Tilbageknap
Tilbageknap1

OVERVÅGNING